Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

«

»

maj 25

Dzień Promocji Zdrowego Trybu Życia

W dniu 23 maja 2014 r. odbył się Dzień Promocji Zdrowego Trybu Życia w ramach projektu „Sport for All” w związku z zaplanowanymi wcześniej przez Samorząd Uczniowski obchodami Dnia Mleka i Dnia Zdrowej Żywności ustanowionego przez WHO. Dzień Mleka został ustanowiony przez FAO w celu propagowania mleka jako odżywczego elementu codziennego jadłospisu.

Młodzież mogła kupić mleko i zdrowe, smaczne przetwory mleczne. Cała akcja miała na celu promowanie zdrowego stylu życia, aktywnego wypoczynku i doboru odpowiedniego sposobu odżywiania się.
Dzień rozpoczął się od debaty na temat zdrowego stylu życia. Następnie odbyło się spotkanie z dietetykiem panią mgr Iwoną Wrażeń. Spotkanie dało możliwość:

  • przypomnienia sobie prawidłowych reguł odżywiania poznanych na lekcjach biologii;
  • uświadomienia znaczenia nawyków żywieniowych wyniesionych z domu rodzinnego;
  • utrwalenia funkcji poszczególnych składników pokarmowych, oraz znaczenie różnorodności pokarmów w diecie i regularności przyjmowania posiłków w ciągu dnia.

Dzień zakończył się warsztatami „Nie musisz jeść sałaty, jedz co chcesz”. Miały one na celu uświadomić młodzieży, że nie należy się głodzić, a jedynie dobierać rozsądnie produkty żywnościowe i utrzymywać deficyt, aby zrzucić parę zbędnych kilogramów.
Podczas przerw między lekcjami odbywał się kiermasz zdrowych produktów, na którym można było kupić owocowo – warzywne posiłki.

10171196_750910568273139_563127964525060208_n10372010_750912234939639_8904541414885523368_n10264958_750910451606484_400356062881488315_n1003589_725610930803103_1356603295_n